Afgelopen weekend was het dan zover, de mogelijkheid om voor het eerst in het bestaan van ons vriendenteam kampioen te kunnen worden.

De afgelopen 2 weken stonden volledig in het teken van alles rondom het kampioenschap, er werd een platte kar met spandoeken geregeld, kampioensshirts, hapjes, (veel) drankjes, een kampioensfeest inclusief boxen etc. en als kers op de taart een eigen kampioensnummer op de melodie van Zoet Zout Zuur.

Onze mannen waren zaterdag al vroeg op De Greune om alle voorbereiding te treffen voor wat +/- 16:45 een feest zou moeten gaan worden. Om 13:15 waren de broodjes voor een ieder van de Broodbode gearriveerd en werd het kampioensnummer aan onze selectie getoond. De spanning liep op en de tenues werden aangedaan. Op een zonovergoten sportpark, ontzettend veel aanhang langs de kant en een vuurwerkshow aan het begin van de wedstrijd leek niets ons kampioenschap meer in de weg te staan….

Echter kwamen wij redelijk vroeg op achterstand, het zal toch niet… Een slordige eerste helft met toch aardig wat kansen van onze kant eindige in een 2-1 ruststand in het voordeel van Bon Boys. Met 1 been al kampioen, maar we waren er nog niet.

De tweede helft bleef wat slordig en onrustig en met een gele kaart aan onze zijde leek de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd te komen. Maar het kon onze mannen niet van het kampioenschap afhouden!!!! Een feest op het veld met de schaal die door onze trouwe supporter Wim met een speech werd uitgereikt werd verplaatst naar een groot feest op het terras bij de Boys. Nadat er een bier douche en een normale douche door de mannen werd genomen trok iedereen het kampioensshirt aan om zich klaar te maken voor de reis op de platte kar.

Een fantastische rit waar iedereen tamelijk euforisch en beschonken van terug kwam werd afgesloten met een feest bij Bon Boys! Een fantastische dag! Zondagmorgen stond er een top geregeld ontbijt klaar bij Annie en Herman om te ontnuchteren van een geweldige zaterdag! Aanstaand weekend de derby als afsluiter van het seizoen!


KAMPIOENEN!!!!!!