De volgende reeks trainers voor het nieuwe seizoen is bekend.

Mats Diepenmaat en Quinten Elsweier – JO12-1
Rutger Scharenborg, de huidige trainer van de JO12-1, heeft helaas aangegeven het trainersschap niet meer te kunnen combineren met zijn studie. Dit biedt de kans voor Mats en Quinten om bij deze leeftijdsgroep de volgende stappen te zetten in hun ontwikkeling tot nog betere voetbaltrainers.

De 17-jarige Mats Diepenmaat, zelf spelend in de JO17-3, is al vanaf de O13 voetballend lid bij Bon Boys. De huidige JO13-3 trainer volgt de studie Sport & Bewegen en heeft de afgelopen jaren al trainerservaring opgedaan bij de JO9-3 en JO11-3.

Quinten Esweier voetbalt al vanaf zijn 4de op Sportpark de Greune. Naast teamgenoot te zijn bij de JO17-3, verzorgt de middenvelder samen met Mats de trainingen van de JO13-3. In eerdere seizoenen deed hij dit al eens zelfstandig bij de JO8-3 en JO9-1.

Timo Noordink – JO12-2
Timo is aanvoerder van de JO17-2 en zal het 2de team van de JO12 gaan oppakken. Hij volgt daarmee Jack Nienhuis op, die eveneens als Rutger noodgedwongen moet stoppen.

 De huidige JO10-2 trainer heeft de afgelopen seizoenen al de nodige vlieguren gemaakt in de Onderbouw. Alhoewel Timo in zijn examenjaar zit en waarschijnlijk zal gaan studeren in Zwolle, geeft het zelf voetballen in combinatie met trainingen geven hem zoveel energie dat hij dit na de zomer een vervolg zal gaan geven. En daar zijn wij erg blij mee!

Wouter Bemthuis – JO11-1
Komend seizoen zal Wouter, voor het 2e jaar op rij, de JO11-1 onder zijn hoede nemen. Dit gaat hij, net als dit jaar, combineren met het zelf voetballen in de JO19-1. De technisch vaardige aanvaller zal daarmee alweer voor het 13de seizoen de rood-groene clubkleuren verdedigen.

Wouter volgt momenteel de studie Sport & Bewegen. In het kader van stage lopen, heeft hij daarvoor al eerder trainerservaring opgedaan bij de JO12-3.

Lars van Amsterdam – JO11-2
In het huidige seizoen zijn we bij de O8 en O9 begonnen met de Bon Boys Trainersacademie. Onder intensieve begeleiding van de mentoren Jos, Jerzy en Sjoerd zetten momenteel een negental jonge trainers, de eerste stappen in hun ontwikkeling tot een goede voetbaltrainer.

Wij zijn daarom erg trots dat Lars de eerste trainer is die, vanuit bovenstaand concept, zelfstandig voor de groep komt te staan bij de JO11-2. Lars zal dit gaan combineren met het wederom zelf voetballen in de JO17-1. Het team waar hij dit seizoen druk mee op weg is naar een promotie richting het divisievoetbal. Zo begint de trainersinvulling voor het seizoen 2024-2025 al aardig vorm te krijgen. En dat met voornamelijk zelf opgeleide trainers. Uiteraard zal de invulling van de resterende teams de komende periode ook gecommuniceerd gaan worden.