De lente ontwaakt en dat betekent dat het seizoen langzaam maar zeker in de beslissende fase gaat terechtkomen. Bon Boys koestert de eerste plaats, maar iedereen die te vroeg juicht weet dat het gevaar dichtbij is. Daarom is het zaak om de kop erbij te houden, te beginnen zondag met een thuiswedstrijd tegen het veel en makkelijk scorende RSC.

In 2024 heeft RSC zelfs het vaakst gescoord van alle ploegen. Vaker ook dan koploper Bon Boys. Uitslagen als 7-1 en 6-0 maken indruk. Het duel van zondag wordt dan ook de ontmoeting tussen de minst gepasseerde achterhoede en de Rossumse scoringsmachine.

Want als we het over mooie cijfers hebben dan mogen die van Bon Boys niet ontbreken. De ploeg van Matthijs Blijham heeft dit jaar nog geen goal tegen gekregen. In totaal incasseerde het elftal nog maar zeven tegentreffers. Hoe stabiel wil je het hebben. 

Bon Boys, dat alle thuisduels nog won, wil die serie zondag voortzetten tegen RSC, de debutant die het dit seizoen met een vijfde plaats uitstekend doet. Bon Boys is dan ook gewaarschuwd. 

Kom het elftal zondag steunen, want dat verdient de ploeg! Aftrap 14.00 uur.