Bon Boys heeft dit seizoen een eerste basis gelegd in het intensief ontwikkelen van eigen jeugdtrainers. Binnen de Bon Boys Trainersacademie hebben een negental jeugdspelers/speelsters uit de O15 en O17 lichting, de eerste stappen gemaakt in hun ontwikkeling tot een goede voetbaltrainer.

Onder begeleiding van de mentoren Sjoerd, Jos en Jerzy zijn de trainingen gedurende de maanden van een steeds hoger niveau geworden. En dat is een groot compliment waard. Daarom zijn we extra blij om te vermelden dat Yannick, Sem, Jurre W., Nele en Lars ook komend seizoen door zullen gaan als trainer.

Ondertussen staat er alweer een nieuwe lichting trainers klaar om aan de slag te gaan binnen de Academie. Via deze weg wensen wij Bernard, Jurre G., Luka, Tygo en Dex Busch alvast heel veel plezier en succes in hun nieuwe rol.

We zijn voor aankomend seizoen nog steeds opzoek naar een aantal jonge jeugdtrainers voor in de Bon Boys Trainersacademie. Voetbal je zelf in de O15 of O17 lichting en lijkt het je leuk om voor een passende vergoeding, training te geven aan de O8/O9/O10? Aarzel dan niet om contact op te nemen door een mail sturen naar matthijsblijham4@gmail.com.