Alhoewel we nog middenin het huidige seizoen zitten, wordt er achter de schermen al voorzichtig toegewerkt naar het seizoen 2024-2025.

Ramon Kuiper – JO19-1 Met ingang van komend seizoen zal Ramon Kuiper weer binnen onze club actief zijn en Bon Boys JO19-1 onder zijn hoede nemen. Ramon is geen onbekende voor ons. Gedurende 3 seizoenen heeft hij de training en coaching van Bon Boys 2 op zich genomen. Aansluitend aan deze periode heeft Ramon gedurende 2 jaar de JO19-1 onder zich gehad. Na deze periode heeft Ramon een aantal jaren SDC ’12 2 uit Denekamp getraind.

We kennen Ramon als een kundig trainer en daarnaast ook als prettig persoon. Iemand wie de verbinding kan zijn om spelers de laatste stap naar het seniorenvoetbal te laten maken, maar ook iemand die goed binnen de verschillende geledingen van Bon Boys past.

Justin Sluik – JO17-1 Justin loopt al van jongs af aan rond bij Bon Boys. Dit seizoen speelt Justin in het oranje-zwart van Hoofdtrainer Gerard Bos. Maar na een uitstapje van 1 jaar, keert de 24-jarige middenvelder na de zomer terug in het rood en groen en gaat hij daarmee zijn trainer achterna naar het 2de elftal.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Justin al de nodige vlieguren opgebouwd als trainer. Wat begon als een maatschappelijke stage op zijn 14e, destijds bij de E11, is uiteindelijk uitgegroeid tot het hoofdtrainerschap bij diverse teams, waaronder één jaar JO11-1, één jaar JO12-1, drie jaar JO13-1 en sinds dit seizoen JO17-1. Met die laatste ploeg zit Justin momenteel verwikkeld in een razend spannende titelstrijd.

Nathan ten Broeke – JO15-1 Komend seizoen zal Nathan, voor het 5e jaar op rij, de JO15-1 onder zijn hoede nemen. Dit zal hij gaan combineren met het coachen van de Onder 21 Beltona wedstrijden. De 28-jarige Haaksbergenaar is een jongen van de club. Hij heeft de gehele jeugd doorlopen en is momenteel aanvoerder van onze Zondag 2. Toen Nathan in de senioren ging voetballen, begon ook zijn trainerscarrière. Eerst als assistent-trainer bij de JO17-1 en JO19-1 om vervolgens op eigen benen te staan bij de JO13-1.

Als trainer van de JO15-1 heeft Nathan meerdere successen behaald. In het kalenderjaar 2023 dwong hij samen met de talentvolle spelersgroep een tweetal promoties af waardoor ze nu in een geweldige competitie spelen met gerenommeerde teams uit Oost- en Noord-Nederland. Dit voorjaar weten ze zich tussen al dat voetbalgeweld kranig te weren. En dat zonder het Bon Boys DNA uit het oog te verliezen; aanvallend voetbal en met veel druk vooruit.

Derk Klanderman & Nout Keemers JO13-1 Daan Renema, de huidige trainer van de JO13-1, maakt na de zomer de overstap naar WVV ’34 JO19-1. Maar gelukkig kunnen we de ontstane vacature invullen met twee talentvolle, jonge trainers. Het is mooi om te zien dat er naast talentvolle voetballers, ook een enorm trainerspotentieel aanwezig is binnen de vereniging.

De 18-jarige Derk Klanderman, tevens kersverse basisdebutant bij Zondag 1, heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige trainerservaring opgedaan. De talenten van de JO8-1, JO9-1 en JO10-1 hebben zich onder de leiding van Derk uitstekend doorontwikkeld.

Ook Nout Keemers kunnen we beschouwen als een echte jongen van ons rood-groene cluppie. De 20-jarige centrale verdediger heeft alle jeugdteams van Bon Boys doorlopen en speelt momenteel in ons 2de elftal. Als trainer heeft Nout al verschillende teams in de Onderbouw getraind. Dit seizoen is Nout voor het 2de jaar op rij assistent-trainer van de JO15-1, waar hij mede verantwoordelijk is voor de mooie successen die dat team behaald heeft.

We zijn enorm trots met de trainersinvulling van bovenstaande teams en wensen alle heren heel veel succes met hun uitdaging. De komende periode zal de trainerspuzzel in de jeugd steeds meer vorm krijgen en zal ook de bekendmaking van de Onderbouwteams EN de andere Bovenbouwteams gepubliceerd gaan worden.