Het eerste elftal zet zondag een punt achter een memorabel seizoen. De ploeg van Matthijs Blijham doet dat bij VENO in het stadje Vollenhove, in de kop van Overijssel. 

Hoewel de titel al lang binnen is en er vanwege blessures meerdere spelers ontbreken, gaat Bon Boys wel met een missie op pad. De ploeg wil de deur van de tweede klasse met een goed gevoel achter zich dichttrekken en bij een historisch seizoen past een waardig afscheid. Het zit ook niet in deze groep om te gaan freewheelen. De selectie heeft na het binnenhalen van de prijs met elkaar nieuwe doelen gesteld voor de rest van het seizoen en die staan zondag bij VENO nog op het spel. 

Dat neemt niet weg dat de belangen bij de thuisploeg een stuk groter zijn. Voor VENO kan het zondag twee kanten op: het wordt of de nacompetitie tegen degradatie of de ploeg gaat er rechtstreeks uit. Het is onderin bibberen, want er staan maar liefst drie ploegen op 17 punten: naast VENO zijn dat Emmeloord en Erica. EMMS staat daar met 18 punten vlak boven. Zuidwolde is al gedegradeerd, maar wie daalt er nog meer af? Om het allemaal nog spannender te maken: Erica en Emmeloord spelen tegen elkaar.  

Kortom: de slotdag van de competitie belooft nog van alles.