De eerste selectie pakt dinsdagavond – zo goed en kwaad als dat gaat – de draad weer op na het intense kampioensfeest, uitgesmeerd over meerdere dagen. Donderdagavond wordt er zelfs weer gevoetbald, uit bij Grol (20.00 uur). 

Dat wordt even koppen tellen voor trainer Matthijs Blijham, want er zijn nogal wat jongens ergens in verre oorden aan het bijkomen van alles festiviteiten van vrijdag en zondag. Maar één van de pijlers onder het succes van dit seizoen is de breedte van de selectie en de aanwas van jeugdspelers. 

De spieren zullen dinsdag bij het weerzien dan ook wel wat stram zijn. Anders stram dan na een normale voetbalwedstrijd wel te verstaan. Maar de realiteit is dat Bon Boys nog drie competitieduels te gaan heeft. Los van het feit dat de ploeg een sportieve plicht heeft te vervullen, leeft binnen de selectie ook heel sterk het gevoel om dit seizoen ongeslagen te blijven.

Omdat er komend weekend geen programma is oefent Bon Boys donderdagavond bij een goede bekende, Grol. Die club weet inmiddels dat een titel in de tweede klasse geen garantie is voor onbezorgde tijden, want een jaar na het grote feest verkeert de club nu in degradatiegevaar.