iedereen kan het wel over De Tukkers hebben en naar Albergen kijken, maar Bon Boys heeft zondag maar één ding zelf in de hand: het eigen resultaat tegen Twedo. Eerst zelf maar eens winnen en dan zien we wel hoe het op de andere velden is gegaan. 

Door de ruime voorsprong op De Tukkers (twaalf punten) kan Bon Boys zonder knikkende knieën aantreden voor wat misschien wel de kampioenswedstrijd is. Voor tegenstander Twedo staat er op het eerste oog niets meer op het spel. De ploeg uit Veenoord is terechtgekomen in een soort van niemandsland. Twedo hoeft zich geen zorgen meer te maken om degradatie en de afstand naar de top 5 is te groot. De eerste confrontatie tussen beide ploegen werd door Bon Boys met 4-0 gewonnen. De ploeg van Matthijs Blijham speelde bij de oude club van Roda JC-trainer Bas Sibum een uitstekende wedstrijd, waarin het heer en meester was. 

Duidelijk is dat de zege bij Suryoye van afgelopen zondag het nodige heeft losgemaakt binnen de club en in de selectie. In Enschede heeft Bon Boys nog niet vaak gewonnen. Dat het nu wel lukte in een heerlijke wedstrijd tegen de nummer twee was nog eens een prachtige bevestiging van dit superjaar. 

De titel lonkt, de titel ligt voor het grijpen. Nog een paar stappen te zetten en het eerste elftal lanceert zichzelf de geschiedenisboeken in. 

Zondag zelf winnen en dan horen we het tegen de klok van 16.00 uur wel hoe het in Albergen is gegaan bij De Tukkers-RSC. Wordt het champagne of wordt het nog een paar daagjes wachten?  Mochten de beide koplopers doen wat ze moeten doen, dan gaan we vrijdag in een rood-groene karavaan naar Zuidwolde. 

Kom het eerste elftal zondag steunen! En kom wat vroeger naar De Greune. Laten we er met z’n allen een prachtdag van maken.