Het is Bon Boys JO17-1 (nog) niet gelukt om de titel in de wacht te slepen. Op bezoek bij Victoria’28 bleef het steken op een 2-2 gelijkspel. Daardoor is er nog minimaal 1 punt nodig om de titel veilig te stellen. Halverwege de 1e helft leken de kansen ten gunste van Bon Boys te keren. Een op het oog onschuldige woordenwisseling tussen de scheidsrechter en een speler van Victoria liep uit op een rode kaart voor de speler uit Enschede.

De man meer situatie werd niet veel later ook omgezet in een voorsprong. Pim van de Meer was het die met een hard schot de ban brak, 0-1.Toch liet Victoria het er niet bij zitten. Met oldskool kick en rush voetbal lukte het de ploeg om de 0-1 achterstand om te zetten in een 2-1 voorsprong. Het was de wereld op zijn kop.

Na een aantal aanvallende wissels werd het slotoffensief ingezet. Het spel was niet best, maar toch kwamen er voldoende kansen. Lange tijd was de prima keepende doelman van Victoria nog een sta in de weg. Maar op een geplaatst schot van Nick Wijlens had hij geen antwoord, 2-2. Het elftal, aangemoedigd door een grote supportersschare uit de Veldmaat, ging hartstochtelijk op jacht naar de verlossende treffer maar de bal wilde er niet meer in.

En zo valt de beslissing in de laatste thuiswedstrijd tegen het sterke Longa’30 op zaterdag 18 mei. Wat is de uitgangspositie? Met nog 1 wedstrijd te spelen is er een voorsprong van 3 punten op de nummer 2, De Tubanters. Ook qua doelsaldo is er een marge van 8 doelpunten. De uitgangspositie is dus nog steeds goed.

De kampioenswedstrijd Bon Boys JO17-1 – Longa’30 JO17-1 begint om 13:00 uur. Bij deze de oproep om de jongens aanstaande zaterdag massaal aan te komen moedigen!!!