Vandaag stond voor JO10-3 het goede doelen toernooi (clini clowns) op het programma met sterke tegenstanders zoals ons eigen Bon Boys J010-4 en HSC’21 J010-2.

Met veel meegereisde ouders langs de lijn begonnen de spelers aan hun strijd op het veld met als eerste wedstrijd tegen Bon Boys J010-4 waarin met goed teamspel, inzet en strijd met 3-0 van gewonnen wordt. 

Na ook gewonnen wedstrijden tegen FC Suryoye en Tubanters waarin met 3-1 gewonnen wordt door een sterk spelende Justen Hamoen en goed keeperswerk van Joyce ter Vaarwerk kwam het aan op de laatste wedstrijd tegen HSC’21 J010-2. 

Vanaf het begin lieten we zien waarom we als team zo goed zijn, zelfs nadat we 1-0 achter kwamen bleven we het als team oplossen met samenspel en strijden als een team, elke aanval was doordacht met geweldige acties van Luca ten Vregelaar en Cas Wilens en elke verdedigende actie van Hugo ten Voorde en Sterre Nijhuis was vastberaden terwijl Mats Vossebeld heerste op het middenveld. HSC’21 probeerde nog wel weerstand te bieden, maar met goed keeperswerk van Gijs Snuverink bleven we op de been en sleepten we er een gelijkspel uit.

Toen het eindsignaal klonk, brak er zowel bij de ouders langs de lijn als bij spelers luid gejuich los, JO10-3 van Bon Boys waren kampioen van hun poule. 

Trots konden we de beker in ontvangst nemen uit handen van niemand minder dan Michel Vlap en Evert ten Napel.