Het eerste elftal van Bon Boys staat er geweldig voor. De ploeg van Matthijs Blijham kan dit seizoen geschiedenis schrijven, maar voordat het zover is, wachten er eerst nog een paar pittige opdrachten. De eerste uitdaging zondag in Enschede: FC Suryoye. 

Suryoye is inmiddels opgeklommen naar de tweede plaats en dat betekent dat je kunt spreken van een topduel in de tweede klasse H. De wedstrijden tegen de EnschedeĆ«rs staan de laatste jaren garant voor spektakel en aantrekkelijk voetbal. Suryoye maakt volgend seizoen sowieso de overstap naar de zaterdag, maar de club wil dat uiteraard het liefst doen via het weekendvoetbal in de eerste klasse. Suryoye voelt de adem in de nek van Germanicus, De Tukkers en RSC. 

Hoewel Bon Boys de trotse koploper is, is Suryoye de meest scorende ploeg van de competitie. En dus wacht onze defensie, die in 2024 nog geen goal tegen heeft gekregen, een mooie confrontatie. 

Bon Boys, dat dit seizoen nog geen nederlaag leed in de competitie, ging voor het laatst onderuit bij de tegenstander van zondag. Dat gebeurde op de laatste speeldag toen we nog een kleine kans op het kampioenschap hadden. Bijna een jaar later is het vooruitzicht een stuk gunstiger. Bon Boys kan zondag de vrijwel beslissende slag slaan in de competitie. Kom daarom het elftal steunen op De Wesselerbrink! De jongens verdienen het.