Dit weekend bereikte ons het droevige bericht dat Bennie Roesink op 86 jarige leeftijd is overleden. Bennie was erelid van onze vereniging en overleed zaterdag 13 april na een periode van afnemende gezondheid.

Bennie speelde jaren in Bon Boys 1. Na zijn carrière in dit 1e elftal speelde hij in de ‘lagere’ teams. Daarna werd hij leider van het 2e elftal. Naast zijn activiteiten als voetballer en leider haalde Bennie jarenlang wekelijks het oud papier op, deed hij op zondag de kaartverkoop bij de thuiswedstrijden en werd de belijning op de speelvelden ook door hem verzorgd. Terecht werd Bennie voor al zijn verdiensten benoemd tot erelid.

Tot het laatste moment was Bennie betrokken bij het wel en wee van Bon Boys en werden de prestaties van het huidige 1e elftal op de voet gevolgd. Het is daarom des te spijtig dat hij het mogelijk (!) aanstaande kampioenschap niet mee kan maken.

Een rasechte Bon Boys man is ons ontvallen. Een man met het hart op de juiste plek, met een grote liefde voor rood en groen.

We gaan Bennie missen en zijn hem ontzettend veel dank verschuldigd.

Wij wensen zijn vrouw Annie alle kracht en sterkte toe bij de verwerking van dit verlies.

Bedankt voor alles Bennie! Rust zacht.

Zondag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Twedo, zal een minuut stilte in acht worden genomen.

Bestuur SV Bon Boys