Bon Boys onder 21 jaar heeft met een goed gevoel afscheid genomen van het Beltona Seizoen. In de laatste poulewedstrijd werd plaatsgenoot HSC’21 met 6-3 verslagen. Bij rust was het al 5-0.

De derby was een eenzijdige wedstrijd, waarin Bon Boys domineerde. Na een wat aarzelende start trapte de thuisploeg – met in de basis de 14-jarige Pim van der Meer – het gaspedaal vol in. Na een flitsende demarrage – en een paar keer knipperen met de ogen – stond het 5-0. Rutger Scharenborg opende de score, waarna het de Just Leferink-show werd. De spits scoorde maar liefst vier keer. In dat laatste deel van die eerste helft was het genieten geblazen.

Na rust tikte Eli van Paridon al snel de 6-0 binnen, en daarna verzuimde Bon Boys om de score nog verder op te voeren. Door drie individuele fouten kon HSC in het restant zelfs nog drie keer tegenscoren en dat was toch een onnodig smetje op een avond, waarop onze beloften duidelijk de betere waren.