• Bekerloting eerste elftal
 • Het eerste elftal zit dit seizoen in de beker met Voorwaarts Twello (eerste klasse), Vorden (tweede klasse) en PH (zaterdag tweede klasse). De duels worden in de laatste drie weekenden voor de start van de competitie afgewerkt. Het speelschema volgt later.
   
  Met Voorwaarts treft Bon Boys een oude bekende. De ploeg ging er vorig jaar op basis van doelsaldo met de buit vandoor, terwijl wij en Achilles'12 evenveel punten hadden. Voorwaarts bleef het afgelopen seizoen prima overeind in de eerste klasse en heeft voor het komende jaar een paar aardige versterkingen in huis gehaald. 
   
  Vorden is een oude bekende van een tijdje geleden. De club weet zich al jaren te handhaven in de Gelderse tweede klasse. Een paar jaar geleden zaten we ook bij Vorden in de poule.
   
  PH is een club die we vooral tegenkomen in de jeugd. In de hoogtijdagen van PH speelde Bon Boys enkele klassen lager. PH was een van de eerste clubs in Twente die de overstap maakte van de zondag naar de zaterdag. Na twee simpele kampioenschappen is de club inmiddels aangekomen in de aantrekkelijke tweede klasse van het zaterdagvoetbal.
   
  En dan hierbij het bekerspeelschema: zondag 30 aug. (14.00 uur) thuis tegen Vorden. Zondag 6 sept. (14.00 uur) uit naar Voorwaarts Twello. Zaterdag 12 sept. (17.00) uit naar PH.