Het eerste elftal krijgt heel snel de kans om de kater van afgelopen zondag weg te spoelen. Woensdagavond 21 oktober stuit het op eigen veld in de beker op de Enschedese vierdeklasser TVV. Aftrap op De Greune: 20.00 uur.

Na de overtuigende groepszege – met drie zeges op rij – wacht nu de knock-out-fase. Bon Boys weet van twee jaar geleden hoe mooi het bekertoernooi kan zijn. Toen haalde het de halve finale, met als toetje deelname aan de grote KNVB-beker. Vorig jaar was de tweede ronde het eindstation na een nederlaag tegen vierdedivisionist AZSV. Nu wacht een vierdeklasser. TVV promoveerde het afgelopen seizoen, maar een etage hoger heeft de ploeg het vooralsnog lastig. Uit de eerste vijf duels werden drie punten gehaald. TVV verloor afgelopen zondag met 4-0 van De Lutte.

Ook Bon Boys ging het afgelopen weekend onderuit. Na het verlies bij SVBO is het zaak de draad snel weer op te pakken. Het goede nieuws is dat de blessurelijst langzaam maar zeker wat kleiner begint te worden. Tegen TVV ontbreken nog Koen Somhorst, Tom Wijlens, Rutger Scharenborg, Stefan Overbeeke, Wessel Witbreuk en Jeffrey Zijlstra. Jeffrey is inmiddels bevrijd van het gips, waardoor hij binnen afzienbare tijd de training weer hoopt te hervatten.