De uitslagen van zaterdag geven het nog eens aan: in de eerste klasse zijn de verschillen aan het begin van het seizoen minimaal. Dat Stevo, de tegenstander van ons eerste elftal zondag, na drie duels nog op nul punten staat, zegt daarom niet zoveel. In Geesteren wacht Bon Boys een mooie, interessante uitdaging. 

Bon Boys en Stevo zijn elkaar in korte tijd regelmatig tegengekomen. Twee jaar geleden eindigden beide duels onbeslist, maar werd Stevo wel kampioen. Vorig jaar speelden de clubs twee oefenduels tegen elkaar en beide keren won Bon Boys.

In Geesteren zullen de messen geslepen zijn na de valse start, bij Bon Boys heerst het gevoel dat het prima spel net iets te weinig punten heeft opgeleverd. Als je naar Geesteren moet, dan weet je wat je als tegenstander kunt verwachten. Veel strijd, veel opportunisme, een paar lepe aanvallers en een luchtmacht die nergens voor terugdeinst. Bij Stevo raken ze niet zo snel in de war. Vorig seizoen had de ploeg zes punten in de winterstop. Aan het eind van de rit haalde Stevo de nacompetitie voor promotie. Het jaar ervoor was Stevo op de helft van het seizoen een subtopper. Toen de balans in mei werd opgemaakt had de club zich tot kampioen gekroond. 

Voor Bon Boys is het zaak om dicht bij zichzelf te blijven. Bij de bezoekers keert Wouter Lankheet terug op doel en sluiten Eli van Paridon en Lars Wijlen na blessures voor het eerst dit seizoen weer aan bij de selectie. De rentree van Tom Wijlens wordt over een week verwacht, waardoor de ziekenboeg langzaam maar zeker leegstroomt. Alleen Koen Somhorst, Stefan Overbeeke en Jeffrey Zijlstra ontbreken nog een tijdje evenals Dyon ten Vregelaar.