Het nieuwe grote avontuur van Bon Boys in de eerste klasse gaat beginnen. Zondag start ons eerste elftal met een thuiswedstrijd tegen een andere nieuwkomer en oude bekende: ATC’65.

Bon Boys en ATC hebben wat gemeen: ze werden vorig seizoen allebei kampioen. Alleen deden de Hengeloërs dat in de zaterdag tweede klasse. Na een jaartje komen beide clubs elkaar nu weer tegen. Voor Bon Boys is verder alles nieuw, want nog nooit in de 90-jarige historie speelde de club op dit niveau. Na een topseizoen, waarin geen wedstrijd werd verloren, is het vanaf nu een totaal ander verhaal. Een andere klasse, en nieuwe en vooral ook betere tegenstanders op de zondag en de zaterdag. Dat zal even wennen zijn. Maar naar die uitdaging is de selectie van Matthijs Blijham op zoek na een jaar eenrichtingsverkeer. 

Hoe staat de ploeg er voor? Die vraag zal elke trainer zich in de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd stellen. Als we bekerduels als leidraad nemen, dan mag Bon Boys met vertrouwen uitkijken naar het seizoen. De ploeg won op een overtuigende wijze de poule door achtereenvolgens Varsseveld (4-1), FC Winterswijk (2-1) en Grol (5-1) te kloppen. Afgelopen zondag was het genieten op De Greune waar het eerste elftal van Bon Boys een dijk van een wedstrijd speelde tegen Grol. Maar wat is dat waard?

In de competitie gelden andere wetten. Feit is: bij Bon Boys kijken ze uit naar het nieuwe grote onbekende avontuur. Laat het seizoen maar beginnen. Aftrap op De Greune zondagmiddag: 14.00 uur